dimarts, 28 de maig del 2013

Articles de revista

A l'atenció del Cap d'Estudis amb el preg que li done la publicitat adient entre el professorat del Centre.

Fent clic a  l'enllaç tindreu l'index del número de maig de la revista "Guix d'Infantil". Podeu demanar l'article que desitgeu i vos l'enviarem per e-mail.

http://guixinfantil.grao.com/revistas/guix-infantil/070-comunitats-dacute-aprenentatge



Comunitats d´aprenentatge

Núm.070 - Maig, Juny 2013

Retrat
Parlem de...
Reflexió
  • Les altres veritats del TDAH

    Cal interrogar-se sobre les causes que provoquen aquest possible TDAH (trastorn per dèficit d´atenció amb hiperactivitat) i actuar-hi. Preguntem com ha estat el desenvolupament d´aquesta criatura, l´entorn familiar on viu, l´ambient que hi ha a l´escola on acudeix i l´alimentació que ha rebut i actuem en conseqüència, aplicant la teràpia adequada en cada cas.

    Ficha del artículo

Entrevista
En la pràctica
  • Una experiència «estadística»

    Aquest any ens vam proposar fer, a les nostres aules, matemàtiques atractives i motivadores i convertir el nostre alumnat en el veritable protagonista del seu aprenentatge, tot això unit a la necessitat de conèixer-lo cada dia millor. La nostra iniciativa va donar com a fruit l'activitat estadística que presentem, realitzada amb l'ajut de les famílies. Així sóc jo és un projecte dut a terme amb els infants i per als infants.

    Ficha del artículo

El dia a dia
  • Expectatives dels pares i les mares

    En Jon i la Mercè estan esperant el seu primer fillet! Fa molt de temps que volien ser pares i, per fi, sembla que aquest somni serà una realitat. Han passat per moments d´angoixa, de desesperança, per proves mèdiques, per ajudes de tots tipus... «Com serà aquest infant tan desitjat?», es pregunta tota la família.

    Ficha del artículo

Flaix
Cuida´t
  • Els sis barrets de pensar

    Edward de Bono ha desenvolupat una teoria sobre el pensament que es coneix amb el nom de pensament paral·lel o pensament lateral. De Bono proposa un mètode de pensament que no segueix els criteris de la lògica convencional, desenvolupada en la nostra cultura des dels grecs, especialment des de Sòcrates i Aristòtil, els pares del pensament lògic.

    Ficha del artículo

Amb tots els sentits
  • Excursió: El cel de Poblet

    Els monestirs sempre han exercit una gran atracció sobre mi. A part de viure ben a prop de Montserrat, on la muntanya i els seus monestirs formen part del meu paisatge quotidià, des de petita n´he visitat molts. La meva família és d´origen lleonès i cada estiu enfilàvem el camí de Santiago des de Navarra fins a Lleó sense presses...

    Ficha del artículo




Rebs aquesta informació per haver-ho sol·licitat o  perquè eres un Centre Educatiu de l'àmbit del Cefire de Sagunt. Per donar-te de baixa retorna aquest correu posant BAIXA.
--   Luis Miguel Haya Navarro  Biblioteca-Centre de Documentació  Cefire Sagunt  C/ Albalat 1-1er pis  46500 Sagunt  Tel. 962650277-Fax 962650598  E-mail: bibliosagunt@edu.gva.es  Blog: http://bibliosagunt.blogspot.com/  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada